Brolægning i Hillerød, Fredensborg, Helsingør og resten af Nordsjælland

Vi laver alt indenfor belægning.

Brolægning

Ønsker du at få lagt ny belægning i din indkørsel eller nye fliser på din havegang? Så er du kommet til det rette sted. Indkørslen og havens fliser er ofte det første, som folk ser ved dit hjem, og derfor skal det gerne se flot ud. Hos Hvitved & Birkegaard udfører vi alle typer opgaver indenfor Brolægning i Hillerød, Helsingør, Fredensborg og i resten af Nordsjælland.

Brolægning i høj kvalitet

Hos Hvitved & Birkegaard får du brolægning i høj kvalitet, og du kan altid regne med kyndig vejledning fra os. Vi laver alt indenfor brolægning lige fra havefliser og natursten til mere specielle sten, såsom sandsten. Vi laver også gerne specielle belægninger, hvor vi skal tænke ud af boksen. Vi tilbyder primært brolægning til privatkunder, men vi hjælper også gerne erhvervskunder med større projekter i hele Nordsjælland.

Større haveprojekter

Har du et større haveprojekt, som du har brug for hjælp til? Så står vi også til rådighed. Vi kan lave hele haven med fliser og sten samt rette haven til efter at have lavet brolægning. Du behøver således ikke en anlægsgartner, da vi kan klare hele opgaven.

Vil du høre mere?

Ønsker du at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med brolægning i Hillerød, Helsingør, Fredensborg eller andet sted i Nordsjælland. Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til Mathias på telefon 30 20 24 05 eller Daniel på telefon 23 37 63 07, eller du kan skrive til os via mail info@hb-aps.dk. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dit projekt. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.