Jord og betonarbejde i Hillerød og resten af Nordsjælland

Hvis du skal have lavet betonarbejde, så er du kommet til det rette sted.

Jord og betonarbejde

Skal du have støbt nyt gulv, lavet en kælder eller andet jord og betonarbejde?

Hos Hvitved & Birkegaard udfører vi alt indenfor jord og betonarbejde i Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi laver især mange opgaver indenfor:

• Fundamenter af beton
• Støbning af gulv
• Understøbning af kælder
• Udvidelse fra krybekælder til kælder
• Støttemure
• Fundamentblokke

Vi har stor erfaring indenfor arbejde med jord og beton, og vi er altid friske på nye opgaver. Så er din opgave ikke på listen, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Rådgivning indenfor jord og betonarbejde

Hos Hvitved & Birkegaard ønsker vi altid at levere det helt rigtige arbejde, som lever op til dine forventninger og ønsker. Derfor står vi også til rådighed for rådgivning om, hvad der er den bedste løsning for netop dig. Vi tilbyder jord og betonarbejde i Hillerød og resten af Nordsjælland for både privat- og erhvervskunder.

Mandskabsudlejning

Har du selv en mindre entreprenørvirksomhed og har brug for ekstra mandskab til en opgave? Så kan du trygt kontakte os. Vi kommer gerne ud og hjælper med diverse projekter som sjak. Vi har begge et rørlægger bevis.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at høre nærmere om hvad vi kan hjælpe med eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at kontakte os på telefon 30 20 24 05 (Mathias) eller på telefon 23 37 63 07 (Daniel), eller send os en mail på info@hb-aps.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dit projekt. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.