Om os

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i dine ønsker.

Resultatorienteret entreprenørvirksomhed

Hvitved & Birkegaard er en kompetent entreprenørvirksomhed, opstartet af Daniel Hvitved og Mathias Birkegaard. Vi er begge udlærte anlægsstruktører og har hver især 4 års erfaring som entreprenører. Vi valgte at starte Hvitved & Birkegaard for at kunne tilbyde kunder entreprenørarbejde af høj kvalitet. Vi er begge meget perfektionistiske og stræber efter altid at levere de helt rigtige resultater. Hos os er der ingen halvfærdige løsninger. Vi tilbyder alt indenfor belægningsarbejde, betonarbejde og støttemure i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Kvalitet i højsædet

Vi arbejder hårdt for den rigtige løsning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi er friske på at tage imod nye opgaver, og vi er ikke bange for at ændre i planerne for at opnå det bedste resultat. Vores arbejde tager altid udgangspunkt i dine ønsker.

Kontakt os

Vil du høre nærmere? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til Mathias på telefon 30 20 24 05 eller Daniel på telefon 23 37 63 07. Alternativt kan du sende os en mail på info@hb-aps.dk eller anvende vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.